Werkwijze BjanCa & Bianca Walraven

Ondernemen of een passief inkomen geeft je meer vrijheid. Hierbij heb je vaak hulp nodig, bijvoorbeeld om je website of webshop hoger in Google te krijgen. Of je wil meer weten over de verschillende mogelijkheden. Hoe pak je het precies aan? We doen het samen, jij bepaalt de uiteindelijke kosten. Ik maak me sterk voor betaalbare diensten. Het leven is immers al duur genoeg en ook ondernemen moet betaalbaar blijven. Dit zie je dan ook altijd terug in onze werkwijze.

Zo werkt het

Weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem, dankzij de grote kennis en ervaring vertrouw je altijd op een goede sparringpartner. Laat ik je begeleiden in je weg van beginner tot een goed scorende website.

Stap 1: neem contact op

Heel eenvoudig, je neemt gewoon contact op via een van de contactmogelijkheden. Geef aan wie je bent, wat je doet of wat je verwachtingen zijn. Bijvoorbeeld: “ik wil een website starten en hier geld mee verdienen”. Of: “mijn website mag best hoger in Google staan”.

Stap 2: de eerste gratis tips

Naar aanleiding van je contact gaan we sparren over de te volgen stappen. Bijvoorbeeld over de voorbereiding en hoe het verder gaat. Soms ontvang je ook tips die je minder minder prettig vindt, bijvoorbeeld omdat je ideeën geen kans van slagen hebben. Afwijzende tips ontvang je niet om vervelend te doen maar om jou een hoop kosten te besparen.

Stap 3: een videocall

In stap 2 heb je meer inzicht gekregen over de mogelijkheden en de tarieven. Ben je akkoord met alles, dan gaan we ervoor. We plannen een videocall in (alleen bij consultancy). Heb je SEO teksten nodig, dan ontvang je die.

Stap 4: begeleiding

Nu ga je zelf aan de slag. Dit kan lastig zijn, maar je kunt altijd terugvallen op de tips op deze website of je neemt even contact op. SEO teksten plaats je op de site, het liefst verspreid over meerdere dagen, weken of maanden.


Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen met betrekking tot de werkwijze van BjanCa.

1. Welke diensten zijn allemaal mogelijk?

Vanaf de homepage zie je welke diensten allemaal beschikbaar zijn. De meest belangrijke diensten zijn het schrijven van (SEO) teksten en sparring mbt passief inkomen.

2. Wat kost het afnemen van een dienst?

Wil je weten wat iets kost, vraag dan vrijblijvend de tarievenkaart aan. Kijk altijd naar de datum op de tarievenkaart, dit is het tijdsbestek waarbinnen de tarievenkaart geldig is. Offertes op maat zijn gedurende twee weken geldig.

3. Betaal ik vooraf of achteraf voor de diensten?

Dit is afhankelijk van de gekozen dienst. Trouwe opdrachtgevers betalen in veel gevallen achteraf. Ben je nieuw, woonachtig in het buitenland of gaat het om een zeer grote opdracht? Dan kan er sprake zijn van een (gedeeltelijke) betaling vooraf.

4. Ik ben niet tevreden over de dienst, wat nu?

Is een tekst anders geschreven dan je verwacht had? Dan heb je altijd recht op een correctieronde. Geef zo goed mogelijk aan wat je verwachtingen zijn. Ben je niet tevreden over een van de andere diensten, geef dit dan aan. Samen zoeken we naar een oplossing.

5. Waar kan ik terecht met vragen over facturen?

Misschien heb je een vraag over een openstaande factuur. Via de afdeling administratie ontvang je antwoord op al je vragen.

6. Kan ik bij BjanCa werken?

BjanCa werkt voor SEO diensten samen met ervaren specialisten. Het kan dat er in de toekomst behoefte is aan een of meerdere samenwerkingen. Ben je actief binnen de online marketing waaronder ook tekstschrijven, neem dan gerust contact op.

7. Kan ik op deze website adverteren?

Er komen regelmatig verzoekjes met betrekking tot adverteren op deze website binnen. Helaas is dit niet mogelijk. Ook het achterlaten van een backlink, linkruil of gastbloggen behoort niet tot de mogelijkheden. Gastbloggen is alleen voor samenwerkende partners.