Over BjanCa

Hoije! Ik ben Bianca, het gezicht achter het bedrijf BjanCa. Werkzaam als Consultant passief inkomen & SEO tekstschrijver uit Limburg. Vandaar ook dat hoije. Op deze pagina geef ik je een kijkje achter de schermen. Maak kennis met mij, de geschiedenis en de Limburgse gastvrijheid.

De groeten uit Limburg

BjanCa is opgericht door Maastrichtenaar Bianca. Vanuit Venlo (dat is nog steeds Limburg) schrijf ik wekelijks tientallen teksten én geef ik advies, tips en ideeën op het gebied van passief inkomen. Wil je meer van al dat werk bekijken? Kijk dan eens in het BjanCa museum.


Een passief inkomen is keihard werken

Heeft iemand je wijsgemaakt dat je met een passief inkomen niet hoeft te werken? Fout, je moet wel degelijk aan de bak. In het begin misschien wel 20 tot 40 uur per week, later is dit een stuk minder. Bij sommige passieve inkomsten ben je vanaf het begin af aan slechts enkele uurtjes per week kwijt. In de loop der jaren heb ik verschillende soorten passief inkomen gegenereerd. Denk hierbij aan affiliate marketing, beleggen op de beurs, cryptocurrency en online verkoop.

Bianca

Keihard werken betekent ook de nodige ontspanning. In Limburg doen we dit met een frietje zoervleis* en een sjoes*, maar alleen in het weekend.

*Lesje Limburgs
hoije = hallo (begroeting)
Zoervleis = zuurvlees
Sjoes = 75% normaal bier, 25% donker bier
Ich zeen dich gèr – ik zie je graag
Sop ’t dich mér op = bekijk het maar

Passief inkomen om van te ❤

De meeste mensen met een passief inkomen halen dit uit affiliate marketing. Hierbij draait niet alleen om je online zichtbaarheid maar ook om je vindbaarheid. Hoe beter de doelgroep jou weet te vinden, hoe meer bezoekers en omzet dit oplevert. Daarom ben ik bijna dagelijks bezig met het schrijven van de beste artikelen, nieuwsberichten, blogs, servicepagina’s en nog veel meer. Ga je liever zelf aan de slag? Met advies krijg je de juiste handvatten aangereikt.

Ik ben nooit klaar. Heb je verrassende ideeën voor een samenwerking of heb je nog iets toe te voegen? Neem gerust contact op, wie weet werk je straks met mij samen.

De werkplek

In 2016 kwam ik op het idee om een bedrijf op te starten. Dit kwam niet helemaal uit de lucht vallen: ik schreef al enkele jaren voor websites en tekstbureaus. Bovendien liepen mijn affiliate websites ontzettend goed. Die kennis en ervaring wou ik graag delen.

Tijdens mijn werkzaamheden wil ik nog wel eens van werkplek wisselen. Mijn laptop met die rode en blauwe toetsen is toch wel mijn lieveling. Als je goed kijkt zie je een stukje Limburgse vlaai tussen de toetsen kleven.