Disclaimer

De informatie op deze website is afkomstig van een SEO tekstschrijver. Dit betekent echter niet dat alle informatie actueel is of ook volledig klopt. Er verandert binnen de wereld van SEO namelijk ontzettend veel. De artikelen zijn samengesteld vanuit de kennis en ervaring van Bianca zelf, zonder dat hier (wetenschappelijk) bewijs voor is. Mocht je twijfelen over bepaalde informatie, controleer dit dan zelf of neem even contact op.

Ondanks de zorgvuldige samenstelling kan het voorkomen dat de inhoud van een artikel of blog verouderd is. BjanCa doet er alles aan om informatie zo actueel mogelijk te houden. Merk je dat bepaalde informatie verouderd is? Laat dit dan gerust weten.

Taalfouten of spellingsfouten kan zelfs de beste tekstschrijver overkomen. Ook hier wordt goed opgelet, maar mocht je een fout ontdekken laat dit dan weten. Bij vermelding van een taalfout ontvang je bovendien € € 5 korting op je eerstvolgende factuur, hoe leuk is dat? Iedereen kan eenmalig van deze actie gebruik maken met een maximale korting van € 5.